Fietskoeriers.nl winnaar Game Changer Award 2017

Iedereen zal in Nijmegen de fietskoeriers van Velocity kennen. Al bijna twintig jaar zoeven ze vliegensvlug door stad en ommelanden in opdracht van een paar honderd bedrijven, instellingen en (semi-)overheden  op racefietsen en cargobikes. Velocity Fietskoeriers is een professionele, duurzame expresdienst die dagelijks een flink aantal bestelauto’s vervangt.

Op dit moment wordt het razendsnel groeiend aantal internetbestellingen bij particulieren veelal aan huis wordt afgeleverd door talloze bestelbusjes, die vaak plankgas door woonwijken scheuren. Maar daar kan verandering in komen, volgens Mark Potters, directeur bij Velocity Fietskoeriers. Webshops, winkels en ondernemers kunnen de eigen zendingen nu duurzaam versturen door zendingen online aan te melden en te volgen via Fietskoeriers.nl. De pakketten worden in Nijmegen dan dagelijks opgehaald door een fietskoerier van Velocity. 

Game Changer Award 2017
Door het landelijk dekkend netwerk van Fietskoeriers.nl wordt er vervolgens vanuit het landelijk distributiecentrum in heel Nederland aan huis bezorgd, in dertig steden door fietskoeriers en daarbuiten door groengas bestelauto’ s. Fietskoeriers.nl is het platform waarop fietskoeriers in dertig steden samenwerken en een landelijke dienst aanbieden. Fietskoeriers.nl is de winnaar van de Game Changer Award 2017. Deze prestigieuze prijs van Thuiswinkel.org, wordt uitgereikt aan het meest innovatieve en veelbelovende bedrijf/start-up op het gebied van e-commerce.

Webshop aanmelden
Dus ook bij leveringen aan particulieren thuis zal men vaker een sportieve fietskoerier gaan aantreffen. Voor Nijmegen als European Green Capital 2018 is het voor haar milieubewuste inwoners goed nieuws dat ook in de woonwijken de fietskoerier in opmars is.
Ben je ondernemer met een webshop, meld je rechtstreeks aan bij Velocity!
Ben je consument, laat je webshop weten dat je je zending in de toekomst via Fietskoeriers.nl wilt ontvangen. Zo maken we Nijmegen met zijn allen nog een stukje groener.

nijmegen@velocity.nl
www.velocity.nl
024-3244990