26 jongerenbands nemen skatepark Waalhalla over

De jongerenbands van de Lindenberg Pop & Rockschool nemen op zondag 17 maart skatepark Waalhalla over, met live muziek op twee podia. Tijdens de ‘Pop & Rock Take-Over’ zijn de 24 Lindenbergbands aangevuld met twee bands vanuit de Roos van Nijmegen. Daarnaast is er een workshop stuntsteppen voor jongeren en een skatedemonstratie. De middag duurt van 13.00 tot 18.00 uur, entree is gratis.

 

Line-up
De volgende 24 bands zullen afwisselend op de twee podia in Waalhalla het dak eraf spelen: The new waves, Smashed, Bronuts, Pitch, Mind The Gap, Eastwood, Stealpan, IDK, Tequila Waves, Seconds from nowhere, Groovepilots, PNC Band, Klein Akoestisch ensemble, Black out, Blazers band, Paradoxx, Qwerty, The mellow tones, The new jukebox, Monday Monkeys, The Little Devils, Strings & Beats, Bjoetiekees , Pleeboy & the Peasant. Daarnaast betreden twee bands van de Roos van Nijmegen, de Nijmeegse bandcompetitie, de podia.

 

Over de Pop & Rockschool
De Pop & Rockschool is een voor Nijmegen unieke lesvorm waarbij leerlingen tussen de 11 en 20 jaar wekelijks les op hun instrument hebben en daarbij in een band spelen onder begeleiding van een docent. Minimaal drie optredens per seizoen zijn ook onderdeel van het lespakket, waarvan minimaal één keer buiten de deur.

 

Praktische informatie
De Pop & Rock Take-Over is gratis te bezoeken bij skatepark Waalhalla. Reserveren hoeft niet; je kan gewoon binnen komen lopen. Meer informatie op www.delindenberg.com. Het programma start met de workshop om 13.00 uur (vooraf aanmelden bij P.Klaassen@delindenberg.com), de bands spelen van 13.30 tot 18.00 uur. Om 15.30 uur is de skatedemonstratie te zien. Je vindt de bands van de Lindenberg ook op facebook onder ‘Lindenberg Pop & Rock’.

Deel deze activiteit:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter