Balans – Stichting Flex to the Max

Stichting Flex to the Max creeërt een bijzondere voorstelling door verschillende doelgroepen samen te brengen en gebruik te maken van de persoonlijke talenten. In samenwerking met Schouwburg Nijmegen gaan zij gezamenlijk toewerken naar een spetterende voorstelling waar de ballen om je oren vliegen, de zweetdruppels te voelen zijn en niemand buitenspel staat.

Met de oproep ‘De Sleutel van de Stadsschouwburg Nijmegen voor een dag’ is er een gewaagd plan ontstaan. De Stadsschouwburg wil de stad Nijmegen een verrassende activiteit bieden.

Verrassend is het zeker. Jonge balsporters en dansers samenbrengen. Twee verschillende disciplines laten ervaren dat er veel bewegingsmogelijkheden zijn. In samenwerking met dans- musicalgroepen van Flex Dansstudio en enthousiaste balsporters hebben we de voorstelling BALANS gecreëerd.

Met deze spetterende voorstelling waar de ballen om je oren vliegen, de zweetdruppels te voelen zijn en niemand buitenspel staat heeft Stichting Flex to the Max deze doelgroepen samengebracht door gebruik te maken van de persoonlijke talenten.

Dit is de derde voorstelling waarbij speciale doelgroepen samengevoegd worden. Een ongelooflijk goed samenspel van twee werelden! Kom ervaren hoe de ‘balans’ ontstaat en laat je verrassen!

Deel deze activiteit:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter