Bijzondere Chocolade Avond #1

Een avond over bijzondere chocolade. Dit is de eerste editie. En we starten gelijk met twee top gasten:

– Luc van Mesjokke. In Utrecht maken de Chocolate Explorers bijzondere (& prijswinnende!) chocolades. Van Natural Blonde tot Mystery Dark, Luc vertelt je er meer over. Uiteraard gaan we ook nog even proeven. Dat wil je écht niet missen!

– Dennis van Essen van The High Five Company – Chocolate. Hij heeft niet alleen een waanzinnig assortiment aan craft chocolates, Dennis geeft ook heuse chocolade masterclasses. Een kenner, kunnen we dus wel stellen. Vanavond zal hij je inleiden in de wereld van craft chocolate.

————————————————
Bean to Bar – Craft Chocolate – Origine Cacao

Zeg het je niks? Gaat er vaag een belletje rinkelen? Of ben je al een echte chocoladefanaat? Wat voor chocoladeliefhebber je ook bent, hier wil je bij zijn.

Paul & Emma zijn de Chocoladeverkopers. Marc is van The Chocolatebar Nijmegen. Samen organiseren we de komende maanden een aantal chocolade avonden in het Honig Complex in Nijmegen.

Met deze avonden willen we je in aanraking brengen met de bijzondere smaakrijkdom van bean to bar chocolade, met de prachtige verhalen van craft chocolademakers & met eerlijk verhandelde en duurzaam verbouwde origine cacao.
————————————————
Reserveer je ticket vanaf donderdag (8 november) via de Chocoladeverkopers website. 

Voor de eerste editie vragen we enkel een soort symbolische bijdrage van 3 euro. Daarvoor krijg je koffie, thee, en een avond vol chocolade verhalen. En ook nog wat te proeven. Het kan niet op.

Na zo’n mooie avond wil je ongetwijfeld de repen ook aan je vrienden en familie laten proeven. Hebben we ook in voorzien: we zorgen dat je ter plekke ook chocolade aan kunt schaffen.

En ongetwijfeld wil je na deze avond nog veel meer weten over al die bijzondere chocolade. Dan is het goed te weten dat ook de tweede editie gepland staat: Donderdag 13 december. Kun je alvast in je agenda zetten dus!

We sturen je vooraf nog informatie over de plek en hoe deze te bereiken. The Chocolate Bar is in Het Honig Complex. En dat is weer ongeveer 15 minuten wandelen vanaf het station. Ook is er ruim voldoende parkeergelegenheid.

Wil je er gelijk een uitje naar Nijmegen van maken, vraag ons dan gerust om tips. In het Honigcomplex kun je voorafgaand prima dineren, bijvoorbeeld bij De Meesterproef. Achteraf is het goed toeven voor een speciaal biertje bij STOOM beer&food.

Deel deze activiteit:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter