Boekpresentatie Humans of Heumensoord

Mohammad, Tamador en Chnoor waren drie van de duizenden mensen die tijdelijk verbleven in Heumensoord, de grootste vluchtelingenopvang in Nederland. Wat was hun verhaal, waar kwamen ze vandaan en hoe gaat het nu met ze? Op 15 december vieren we de boekpresentatie van Humans of Heumensoord, een boek vol portretten van Mohammad, Tamador, Chnoor en negen andere mensen gemaakt tijdens en na hun verblijf in de vluchtelingenopvang nabij Nijmegen. Een feestelijke avond vol live muziek, interviews, voordrachten en een korte presentatie.

Er worden hapjes verzorgd door Wereldkoks en stadsdichter van Nijmegen Amal Karam draagt voor. Zanger en muzikant Mohanad Ataya komt ud spelen en er zijn interviews met twee oud-Heumensoordbewoners en illustrator Fadi Nadrous. Initiatiefnemers Mika Kraft en Marleen Van Klingeren geven een korte presentatie over de totstandkoming van het boek en schrijfster Marjolein Visser host de avond. DJ Slowpoke verzorgt de muzikale omlijsting en na afloop is er ruim de tijd om te borrelen en het boek aan te schaffen.

Datum: vrijdag 15 december
Locatie: Villa Klein Heumen Nijmegen
Tijd: 18.00 – 21.00 uur
Meer informatie: https://denieuweoost.nl/event/humans-of-heumensoord/

Entree is gratis, maar meld je vòòr 8 december aan door een mail te sturen naar roos@denieuweoost.nl. Let op: vol = vol!

Deel deze activiteit:Share on FacebookTweet about this on Twitter

Vr 15 December 2017 - Vr 15 December 2017

Tijd: 18:00 - 21:00

Kosten:

Bestel tickets:

denieuweoost.nl/event/boekpres

Villa Klein Heumen

Scheidingsweg, 6525 TD, Nijmegen

Agenda

Zoek op datum

Naar boven