Bovenste Knoopje Open: Tijd Zat

Beide drieëntwintig jaar. De precieze leeftijd dat je te oud bent om kind te zijn en te jong om er een te krijgen. Vinden wij zelf dan. Een voorstelling over onze vaders, hun vaders en de vaders die we misschien ooit zullen zijn. Tenminste, als de wereld wat minder naar de tering gaat. Maar goed. Tijd zat.

Bovenste Knoopje Open maakt persoonlijk, poëtisch en geëngageerd cabaret. Ontwapenende en aanstekelijke verhalenvertellers in woord en lied. In deze voorstelling brengen zij een ode aan intimiteit. Over nieuwsgierigheid naar de ander. Over luisteren en doorgeven. Laat je meevoeren met deze twee energieke en charmante cabaretiers. O, en vergeet niet het kind dat je vroeger was mee te nemen.

Onder begeleiding van Theater Nora en verschillende gastdocenten werken de mannen van Bovenste Knoopje Open wekelijks in Theater VIER aan hun produkties. Daarom op vrijdag 3 Mei de try-out van hun gloednieuwe voorstelling, welke gelijk daarna op tournee gaat. Omdat uw reacties van belang zijn, is er direct na de voorstelling een kort nagesprek. Voor de aanwezigen is er -na opgaaf- de gelegenheid om tegen gereduceerd tarief de afsluiting van de tournee medio december in theater VIER bij te wonen! Kunt u zien wat het geworden is ;-)

Bovenste Knoopje Open speelt: Tijd Zat
Vrijdag 3 Mei // foyer open 20:00, aanvang 20:30
Tickets a 10,00 (excl servicekosten): www.vierhettheater.nl

Deel deze activiteit:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter