Buitenbios – Liquid Summer – Cocktail

Om de zomer te vieren, organiseren we dit jaar weer een Buitenbios, met dit jaar het thema Liquid Summer! Van dinsdag 21 tot en met zaterdag 25 augustus kun je vanaf het terras genieten van de beste films. De vijf filmklassiekers die zijn uitgekozen hebben allemaal een thema gemeen: drank! Uiteraard is het betreffende drankje ook op het terras te bestellen. We vertonen The Angel’s ShareCocktailRetour en BourgogneAbsolutely Fabulous en The Great Gatsby.

Cocktail
Brian Flanagan is een jonge ambitieuze barkeeper, die zijn vaardigheden leert van zijn door de wol geverfde collega Doug. Samen kopen ze een bar die de trekpleister wordt van Manhattan’s Upper East Side. Brian wil na een aantal jaar een eigen cocktailbar beginnen en vertrekt naar Jamaica waar hij de knappe kunstenares Jordan ontmoet. Hun hevige romance werpt een nieuw licht op het egocentrische leven van deze barkeeper. De problemen stapelen zich op tot heftige situaties.

De spetterende acteerprestaties maakt cultklassieker Cocktail puur entertainment. Tom Cruise heeft zijn bekendheid voornamelijk te danken aan deze romantische komedie. Zijn rol als barman heeft gezorgd voor een aantal grote rollen in verschillende Hollywood films als Rain ManA Few Good Men en de Mission Impossible-films. Sindsdien is hij een van de bekendste acteurs aller tijden.

Deel deze activiteit:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter