Charly Luske – The Story of George Michael

In de serie The Story of… brengt Charly Luske het verhaal van zijn idool George Michael. In dit concert wordt het onstuimige leven van de Britse popzanger, liedjesschrijver en muziekproducent uiteengezet aan de hand van de hits en parels uit zijn Wham!- en solotijd.

Michael was de meest succesvolle zanger uit de jaren 80 en 90. Hij won twee Grammy’s en verkocht meer dan 100 miljoen platen wereldwijd. Onder aanvoering van bassiste Phaedra Kwant, als Michaels grootste fan, vertellen de muzikanten en vocalisten de anekdotes achter de muziek.

Multitalent Charly Luske brak door als leadzanger van de boyband Velvet en speelde daarnaast in diverse musicals waaronder Turks Fruit, The Wiz en We Will Rock You. Ook speelde hij in tv-series als Costa en Meiden van de Wit en presenteerde hij onder andere het tv-programma Het Beste Idee van Nederland. Bij het grote publiek werd Luske vooral bekend door zijn deelname aan de tweede editie van The Voice of Holland, waar hij het tot de halve finale schopte.

Cardo Theater

Stichting Cardo maakt het mogelijk dat mensen met en zonder beperking bij elkaar kunnen komen in Cardo Theater om samen te genieten van een gevarieerd programma met muziek en cabaret. Het bestaan van Cardo wordt mogelijk gemaakt door een trouwe groep van bijna 100 bedrijven die de financiële basis vormen en de inzet van 40 enthousiaste vrijwilligers.

Uniek, ontroerend, gezellig en afwisselend…het leukste, niet gesubsidieerde theater van de regio! Cardo… je kan het niet missen!

Stichting Cardo is onderdeel van Pluryn. Pluryn ondersteunt mensen vanuit een groot aantal locaties in Gelderland, Noordoost Brabant en Noord-Limburg bij wonen, werken, leren, dagbesteding en vrije tijd. Meer informatie: www.pluryn.nl

Deel deze activiteit:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter