De Grote Moviemachine Filmquiz

De derde editie van dit jaar van de Grote Movie Machine Filmquiz staat alweer op de planning. Op vrijdag 31 augustus is de derde ronde voor dit jaar. Ook nu zijn er weer zaalrondes. De winnaar van de zaalrondes plaatst zich voor de finaleronde. En het wordt natuurlijk ook weer een leuke en gezellige avond in Studio LUX.

Teams tot maximaal drie personen kunnen zich van tevoren aanmelden of op de avond zelf een team samenstellen. Heb je al een team samengesteld kun je dat melden op info@moviemachine.nl  onder vermelding van ‘filmquiz’. Wacht niet te lang. Er is een beperkt aantal zitplaatsen en vol is vol!

De quizvragen worden ook bij de komende editie gesteld op basis van filmfragmenten, audiofragmenten van quotes en filmmuziek, verdraaide filmposters, trivia en anekdotes. Er zijn open en multiple choice vragen (een gokje kan dus ook werken) en de vragen komen zowel uit arthouse als commerciële films uit heden en verleden en uit alle windstreken.

De inloop is van 19.30 uur, de quiz begint om 20.00 uur. De duurt tot uiterlijk 23.30 uur. Entree bedraagt €7,50, vooraf aanmelden kan via info@moviemachine.nl.

Deel deze activiteit:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter