De Meneertjes & Het Gevolg

Top-notch improvisatie-cabaret door twee groepen die tot de beste in dit genre behoren. Wat De Meneertjes en Het Gevolg deze avond op de planken gaan brengen valt het best te formuleren met:

De Meneertjes: Bescheiden maar schaamteloos. De grens verkennend van engagement en slechte smaak. De duim naar de buitenwereld en de middelvinger naar zichzelf. De Meneertjes geven u graag een kijkje in de wereld zoals u die graag ziet. Een wereld die mooier is dan de echte of juist donker en verdorven. Of je nu graag gelooft in sprookjes of liever de waarheid onder ogen ziet, de Meneertjes nemen u graag mee in hun maakbare Omniversum.

Het Gevolg: een mooie blend van oude rotten en jonge talenten. Met 3 NTT-winnaars, een NSK winnaar en een runner up van het NSK in huis spelen ze met volle overgave. Hun stijl valt te omschrijven als verhalende comedy.

Kortom, op deze donkere februari-avond zorgen deze twee improvisatie-teams voor licht in de duisternis. Met behulp van de input uit het publiek en pianist Bram Brouwers brengen we een gevarieerde avond met levendige storytelling waarin gelachen, gezongen, gehuild en verwonderd zal worden.

www.demeneertjes.nl

Facebook: Het Gevolg Impro

Deel deze activiteit:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter