Expositie Tekeningen en schilderijen – Peter Bemer

De tekeningen en aquarellen van Peter Bremer (1949) zorgen ervoor dat diverse werelden zich met elkaar verstrengelen. Het organische vervlecht zich met het klassieke, het mythologische met het toneelmatige, het lichamelijke met het landschappelijke. Het geheel dat zich aldus vormt, is niet meteen duidelijk, maar biedt vele ankerpunten voor het oog en de kijker raakt geboeid, zoniet gefascineerd. Zo wordt hij meegenomen in een poëtische wereld waar niettegenstaande de heersende vreemdheid, het aangenaam toeven is.

Beeldend kunstenaar Peter Bremer werd opgeleid aan de toenamlige Kunstacademie Arnhem, afdeling Vrije Kunst.Hij exposeert met enige regelmaat in binnen- en buitenland en neemt regelmatig deel aan artist-in-residence projecten. Hij is mede-oprichter van Stichting Het Blauwe Venster, een faciliteit voor beeldende kunstenaars waar activiteiten worden georganiseerd door en voor kunstenaars en amateurs, zoals workshops, voorstellingen, projecten en exposities. Tevens worden er cursussen verzorgd op het gebied van beeldende kunst.

www.peterbremer.nl

 

De tentoonstelling is verzorgd door de Tentoonstellingscommissie FNWI Radboud Universiteit Nijmegen / Faculteit Natuurwetenschappen, Wiskunde en Informatica / Huygensgebouw / Heijendaalseweg 135
Tel. 024-3652246.

Openingstijden: Maandag t/m vrijdag 9.00-21.00 u Zaterdag 9.30-16.00 u.

Deel deze activiteit:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter