Feesten met Sinterklaas

Dit jaar is er paniek op het kasteel van Sinterklaas. Als kindergoochelaar Winfried belt met de beeldtelefoon komen hij en de kinderen erachter dat Malle Pietje een fout heeft gemaakt. De pakjes voor de kinderen in de zaal worden door een Zwarte Piet met pakjesbus 13 naar een verkeerde plaats in Nederland gebracht. De goedheiligman en Cheer Piet zijn in paniek. infried en de kinderen gaan samen op zoek gaan naar een oplossing. Sinterklaas stapt in de Klaasmobiel en zet de achtervolging in samen met Malle Pietje en P.P. Zullen ze pakjesbus 13 nog kunnen inhalen en de pakjes mee kunnen nemen, zodat de kinderen in de zaal hun cadeau tóch nog krijgen?

Met ballonnen en magie zullen goochelaar Winfried en de kinderen hun best moeten doen en alles uit de kast moeten halen om het Sintfeest tot een goed einde te brengen. Als dit maar goed afloopt! Komt Sinterklaas wel? Krijgt iedereen dit jaar wel een cadeau?

Cardo Theater

Stichting Cardo maakt het mogelijk dat mensen met en zonder beperking bij elkaar kunnen komen in Cardo Theater om samen te genieten van een gevarieerd programma met muziek en cabaret. Het bestaan van Cardo wordt mogelijk gemaakt door een trouwe groep van bijna 100 bedrijven die de financiële basis vormen en de inzet van 40 enthousiaste vrijwilligers.

Uniek, ontroerend, gezellig en afwisselend…het leukste, niet gesubsidieerde theater van de regio! Cardo… je kan het niet missen!

Stichting Cardo is onderdeel van Pluryn. Pluryn ondersteunt mensen vanuit een groot aantal locaties in Gelderland, Noordoost Brabant en Noord-Limburg bij wonen, werken, leren, dagbesteding en vrije tijd. Meer informatie: www.pluryn.nl

Deel deze activiteit:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter