HEKKING ! / 3 Oever Orkest

HEKKING ! met Bo van de Graaf saxofoons en Kees Molhoek  piano

Deze 2 musici verenigen veel muzikale werelden. Daar waar Kees het veld van de klassieke muziek, mainstream jazz en pop bestrijkt, voegt Bo er zijn speelse, energieke en melancholische bijdragen aan toe. De muzikale dialogen van deze twee heren zijn energiek en soms nauwelijks te volgen. Regelmatig is sprake van ontsporing, maar wordt altijd de ingeslagen weg weer opgezocht. Dit duo trad  op in diverse  radiouitzendigen bij VPRO, AVRO, KRO  en ook op de Italiaanse RAI 3 TV.

Bo van de Graaf is ruim 40 jaar actief op de podia en wie zag hem niet met I Compani, Bo’s Art Trio, Reeds & Deeds of Community Art  producties als Claxonconcert of Symphonie Poubelle?

Pianist Kees Molhoek studeerde af aan het Arnhems Conservatorium voor piano klassiek én piano jazz/pop en laat sindsdien op verschillende muzikale terreinen van zich horen: Hij speelt in diverse jazz- en popgroepen, is actief als studiomuzikant en als docent piano, bandcoach en coördinator werkzaam bij Huis voor de Kunsten de Lindenberg. Hij won het Haagse Jazzconcours en de Polaroid Jazz Award, was finalist van het prestigieuze Meervaart Jazzconcours, 2e-prijswinnaar van het Breda Jazzconcours en speelde op het North Sea Jazzfestival.

(tekening Irene van Rooij)

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

3 Oever Orkest

Het 3 Oever Orkest, dat bestaat uit professionele musici, is opgericht dit jaar als huisband voor het 3 Oever Festival dat elk jaar het 2e weekend van september plaatsvindt. De muziek kan omschreven worden als een postmoderne mengeling van stukken uit de wereldjazz van de afgelopen 50 jaar, met afwisselend swingende ritmes en meditatieve Oosterse melodieën.

Bezetting: Eugène Flören – slagwerk, Jacinta Molijn – contrabas, Alexander Caly – toetsen, Ton Janssen – trombone, Pieter Engels – saxen, Majd al Chehayed – trompet, Paul Vlieks – trompet

Website: www.3oeverfestival.nl/nl/programma/293-3-oever-orkest

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Zaal open: 20.00
Aanvang: 20.30
Entree: € 10
Kaarten: Verkrijgbaar aan de kassa van Brebl

 

 

Deel deze activiteit:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter