Het kleine zusje van het Oktoberfest: Das Deutsche fest!

Maak kennis met het zusje van. Om niet een jaar te hoeven wachten op een nieuwe editie van het Oktoberfest, wat ieder jaar weer een knallend succes is, introduceren we de voorjaarseditie: Das Deutsche fest, het zusje van het alom gevierde Oktoberfest.

Kleinschaliger maar met minstens zoveel vermaak. De kapschuur wordt omgetoverd waardoor je je in heuse Duitse contreien waant. Ook zullen hier de blauwwit geruite kleedjes weer op tafel liggen, hangen de pretzels aan de muur en gaat het bier in pullen. Het muzikale aspect wordt ingevuld door Miss Fischer, die met haar twee danseressen iedereen in extase weet te brengen en een ademloze ode brengt aan haar nicht. Jo-Ha-Lee zingt op zijn beurt gezellige meezingers om de schuur op zijn kop te zetten. Een ademloze, swingende en gezellige avond met volop meezingers. DJ Bart vermaakt jullie tussen de optredens door.

Op zaterdag 6 april is het zover, vanaf 18 uur zijn de deuren geopend. Er is de mogelijkheid om vanaf 8 personen een vriendenarrangement te boeken. Hierbij schuif je aan een lange gereserveerde biertafel aan en krijg je voorafgaand aan het feest Duitse platters geserveerd. Inclusief 6 consumptiemunten komt deze prijs op € 45 p.p.. Regular kaarten kosten  € 15. Leuk om als verenigingsteam te doen, voor de invulling van een bedrijfsuitje of gewoon omdat je graag met je vrienden en vriendinnen een avond op stap gaat. Dus.. voel je vrij om de lederhosen of dirndl wederom uit die kast te trekken en hos je vervolgens naar www.watergoed.nl/deutschefest om kaarten te bemachtigen.

Deel deze activiteit:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter