Jamai

Na een afwezigheid van vijftien jaar is Jamai Loman weer terug, de zanger heeft met ‘Genoeg Te Doen’ een nieuw pop-album uit en hij staat te popelen om het live te presenteren.

De eerste Idols-winnaar ooit heeft in de afgelopen jaren niet stil gezeten. De 33-jarige zanger heeft erg veel ervaring opgedaan in musicals. Jamai is niet meer de jongen van 17 jaar die Idols won: “Ik snap dat het beeld van toen nog bij veel mensen op het netvlies staat. Het was een bepalend moment voor mijn leven. Maar inmiddels zijn we wel vijftien jaar verder. ”

Het album ‘Genoeg Te Doen’ is een luisterplaat geworden, met ruimte voor dansbare gezelligheid, maar vooral voor veel sfeer. Teksten zijn oprecht, serieus, actueel en puur. “Dit is een pop-album. Het heeft niets te maken met de theaterproducties waarin ik speelde.” Hij zingt in het Nederlands, omdat dat de taal is waarin hij zich het eerlijkst kan uitdrukken. Er is een hoofdrol voor de piano, op de toetsen werden de meeste liedjes geboren. Elton John is een snel gemaakte referentie, hij is immers een grote held van Jamai Loman. De oplettende luisteraar zal ook invloeden van Sam Smith horen, maar het is vooral Jamai Loman met zijn nieuwe pop sound.

Deel deze activiteit:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter