James Walker, Josephine Zwaan en Youri Lentjes

Op vrijdag 26 januari 2018 treden maar liefst 3 singer-songwriters op in de Sint-Jacobskapel:

De Engelse singer / songwriter James Walker, een introspectieve, intelligente en boeiende artiest die liedjes zingt over liefde, verlies en genezing. Zijn debuutalbum ‘English Bones’ werd in oktober dit jaar uitgebracht. Het is een verzameling nummers die James de afgelopen anderhalf jaar heeft gemaakt. Ze gaan over problemen met identiteit, nostalgie en stalkers van beroemdheden.

Josephine Zwaan schrijft Nederlandstalige liedjes over het hedendaagse leven. Met haar warme, heldere stem zingt zij niet alleen over de liefde, die vaker wel dan niet ingewikkeld is. Ook bespreekt zij de overvloed aan keuzes, de drang om alles te begrijpen, en de bijbehorende ongeduldigheid die onze tijd kenmerken. Dit doet zij op een intieme en persoonlijke wijze, zodat je je er ongetwijfeld in zult herkennen. Ze deed mee aan de finale van De Beste Singer-Songwriter van Nederland.

Youri Lentjes komt over als een rustige, bescheiden jongen. Wel met prachtige rauwe stem. Hij speelde al op het Madness festival in Ameland en hij was de support act van Mark Lotterman. Zijn auditienummer ‘Nowhere’ gaat over het moment dat het lijkt alsof je nergens heen gaat in je leven. Ook Youri deed mee aan De Beste Singer-Songwriter van Nederland.

De entree is €13,00 in de voorverkoop en €16,00 aan de deur.

Sint-Jacobskapel : Glashuis 4, 6511 CR Nijmegen

Foto Josephine: Niels van Veen, foto Youri: Iwan De Brabander, foto James: Ian Wallman

Deel deze activiteit:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter