VLEK! “Music On The Far Side Of The Moon”

VLEK is een collectief van musici met hun wortels in de geïmproviseerde muziek, jazz en alternatieve rockmuziek. VLEK is ontstaan in 2009 en speelde inmiddels op vele podia en festivals. VLEK is de huisband van het Tilburgse muziekpodium Paradox.
 Vlek is wat je kunt noemen een all star band met in de gelederen: Edward Capel, Jeroen Doomernik, Hans Sparla, Jacq Palinckx, Bart van Dongen, Bert Palinckx en Pascal Vermeer. De band kenmerkt zich door een grote mate van vrijheid, speelplezier en flexibiliteit én hun voorliefde voor hypnotiserende grooves en ‘rechttoe-rechtaan-muziek’ maakt een optreden van VLEK tot een unieke gebeurtenis en een ware belevenis. VLEK gelooft in de kracht van het moment. Hun filosofie is dat de muziek op het podium verrassend en fris moet zijn. Na acht jaar VLEK weten we dat dit altijd overslaat op het publiek.

Bezetting: Edward Capel – alt&sopraansax/altklarinet, Jeroen Doomernik – trompet/bugel, Hans Sparla – trombone, Jacq Palinckx – gitaar, Bart van Dongen – piano/synthesizer, 
Bert Palinckx – contrabas, Pascal Vermeer – drums

Websitewww.vlekmusic.nl

Deuren open: 20u00
Aanvang: 20u30
Entree: € 13,-. Studenten/jongeren tot 26 jaar € 10,-

Deel deze activiteit:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter