Kamermuziekconcert BeNe GUITAR DUO in Mook

BeNe Guitar Duo, bestaande uit Lisa Denoo en Rolf van Meurs. Zij Belg, hij Nederlander. Zij vrouw, hij man. Elk gepassioneerd door gitaar. Samen het BeNe Guitar Duo. BeNe Guitar Duo is een jong en professioneel gitaarduo die klassieke en minder klassieke muziek in een nieuw jasje brengt.
“Lisa en Rolf maken van hun duo gitaarconcert een echte beleving. Met humor, contact met het publiek en véél liefde voor hun vak is hun performance voorbij voor je het weet. Een aanrader voor jong en oud, bijzonder toegankelijk en tegelijkertijd professioneel voor elke gelegenheid.” Ella Michiels, Radio Klara.
Lisa Denoo en Rolf van Meurs leerden elkaar kennen op het Lemmensinstituut te Leuven. Het duo werd opgericht in 2016 en één jaar later behaalden ze een masterdiploma kamermuziek, bekroond met grootste onderscheiding. Het BeNe Guitar Duo is laureaat van de Cultuurmarkt van Vlaanderen en speelt regelmatig op verschillende locaties doorheen België en Nederland, waaronder het stadhuis van Leuven en De Gitaarsalon te Enkhuizen.
In het najaar van 2018 start het duo met hun nieuwe concertreeks ‘Onderweg’. De unieke en zelfgemaakte bewerking van het theatrale ‘Un Petit Train du Plaisir’ van Rossini vormt de rode draad doorheen het verrassende programma.
Het programma wordt nog nader ingevuld, maar is begin februari bekend en wordt dan vermeld op o.a. www.kamermuziekmookenmiddelaar.nl.

Deel deze activiteit:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter