Keuzestress – Gemeenteraadsverkiezingen #3

Weet jij al wat je gaat stemmen bij de gemeenteraadsverkiezingen? Op 21 maart mogen alle Nijmegenaren weer naar de stembus. Ook de jonge Nijmegenaar. Van student tot startende op de arbeidsmarkt: de plannen van de partijen zijn ook voor jou van belang!

Welke partij heeft volgens jou het beste programma voor Nijmegen? En hoe kom je daarachter? Om deze vragen te beantwoorden is er speciaal voor jou een lijsttrekkersdebat. De lijsttrekkers van CDA, D66, GroenLinks, PvdA, PvdD, SP en de VVD discussiëren over thema’s die voor jou van belang zijn.

De thema’s van de avond

Is er na jarenlange studie ook werk te vinden in de Waalstad? Hoe houden de partijen de stad groen? En waar vind je die betaalbare woonruimte? Van het aanbod studentenwoningen tot kansen voor de start-ups, de lijsttrekkers spreken in korte speeches en tijdens een prikkelend debat over deze thema’s en meer.

Gedurende de avond heb je volop de mogelijkheid om vragen te stellen. De winnaar van Nootuitgang, de singer-songwritercompetitie voor studenten, zorgt voor de muzikale omlijsting. Voor de zwevende kiezer of de geïnteresseerde zoeker is dit de kans om de partijleiders in actie te zien!

Deel deze activiteit:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Meer Debat