Kunstnacht: LUX X DRIFT

Tijdens de Nijmeegse Kunstnacht 2018 gaan LUX en Drift voor het eerst de samenwerking aan. En hoe! Samen dagen we de Kunstnacht-bezoekers uit opnieuw te ontdekken hoe krachtig en belangrijk geluid in een film is.

Niemand twijfelt meer aan het belang van geluid in een film, maar er echt bij stilstaan doen we zelden. Met een live ambientoptreden van Roel Funcken bij de indrukwekkende en beladen dansfilm The Mirror (Guy Weizman & Roni Haver), herontdek je de krachtige combinatie tussen film en geluid. Laat je uitdagen door muziek, beweging en beeld dat met geluid in een nieuwe context geplaatst wordt.

Let op! Dit programma start op vaste tijden: om 20.45 uur, 21.30 uur, 22.15 uur, 23.00 uur en 23.45 uur.
Wanneer de film start, worden de deuren gesloten en is er geen toegang meer mogelijk voor dit tijdsslot.

OVER DE KUNSTNACHT
In één nacht ontdekken wat Nijmegen aan kunst en cultuur te bieden heeft? Dat doe je tijdens de Kunstnacht op 22 september 2018! Onverwachte performances, verrassende kunstinstallaties en unieke cross-overs van muziek, dans, beeldende kunst, theater, multimedia, wetenschap, literatuur en poëzie. Stippel je eigen route uit langs culturele hotspots verspreid over het stadscentrum en het Honigcomplex.

Deel deze activiteit:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter