LUWTEN, Echo Collective plays ‘Amnesiac’, KOKOROKO en Lucky Fonz III eerste namen StevenskerkLive tijdens Vierdaagsefeesten.

Bijzondere, intieme optredens van toonaangevende artiesten in de oudste kerk van Nijmegen, dat is het concept van StevenskerkLive.

Terwijl op zaterdag 13 juli het feestgedruis van de 50ste editie van de Vierdaagsefeesten losbarst, verzorgt LUWTEN om 17.00 uur een betoverend jubileumconcert in de Stevenskerk. “Een ode aan subtiliteit in een luide wereld”, roemde 3voor12 het debuutalbum van poppy singer songwriter LUWTEN, alias Tessa Douwstra.

Zondagavond 14 juli staat het klassiek geschoolde ensemble Echo Collective plays ‘Amnesiac’ op het programma. De titel zegt het al: het album Amnesiac van Radiohead wordt integraal gespeeld op geheel eigen wijze.

Op maandagavond 15 juli betreedt de achtkoppige jazz/afrobeat band KOKOROKO het podium. Ze laten onder meer hun hit Abusey Junction klinken in de prachtige akoestiek van de Stevenskerk.

Het programma van dinsdag tot en met donderdag wordt later bekend gemaakt. Vrijdag 19 juli sluit singer-songwriter Lucky Fonz III, geboren Nijmegenaar, de concertreeks af. Zijn shows staan bekend om hun unieke combinatie van humor, diepgang en ontroering.
Kaarten voor de Stevenskerk Live concerten zijn vanaf zaterdag 30 maart om 10.00 uur verkrijgbaar via vierdaagsefeesten.nl. De ticketprijs varieert van € 15,50 tot € 18,00, inclusief servicekosten.

De komende periode wordt steeds meer programmering bekend voor de jubileumeditie van de Vierdaagsefeesten, het grootste evenement van Nederland. Deze vindt plaats van 13 t/m 19 juli in het centrum van Nijmegen.

StevenskerkLive 2018 met Huub van der Lubbe. Fotografie: Felice Hofhuizen, Jan-Willem de Venster

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deel deze activiteit:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter