Marikenloop

Hardloopfestival

Vorig jaar kende de Marikenloop een nieuwe opzet. Met de verhuizing naar Park Brakkenstein was er ruimte voor shops, muziek, foodtrucks en workshops. Er was genoeg te zien en te doen en er werd druk bezocht door deelneemsters en toeschouwers. Op het sportieve festival was veel animo voor het uitproberen van nieuwe sporten als boksen, essentrics en jumping fitness. Ook in 2018 belooft het weer een sportief en gezellig dagje uit te worden.

Afstanden

Zoals vorig jaar zijn er ook dit jaar weer drie afstanden: 5km, 7,5km en 10km. Alle afstanden starten in het park Brakkenstein en gaan via de woonwijk Brakkenstein naar Heumensoord waar de loopsters tussen de bomen kunnen genieten van het lentegroene bos. Er zit weinig hoogteverschil in het parcours. De finish ligt in park Brakkenstein.

Neem een vriendin of hardloopmaatje mee

Heb jij in 2017 deelgenomen? Dan wil je je vriendin vast en zeker een keer laten zie hoe leuk de Marikenloop is. Dit jaar mag iedereen die vorig jaar heeft meegedaan een gratis startnummer weggeven aan iemand die vorig jaar niet erbij was! Lees hier hoe het in zijn werk gaat.

Deel deze activiteit:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter