Meesterverteller Godfried Beumers vertelt

Inmiddels mag je het wel een goede traditie noemen: op kerstavond vertelt meesterverteller Godfried Beumers verhalen in de voormalige smederij van Galerie de Natris. Na twee edities samengewerkt te hebben met singer/songwriter Kelvin Klaassen, gaat hij op 24 december 2018 weer solo.
Na een serie hervertellingen (Het ongekende leven van J. / Ramayana / Gilgamesj / Job – een klaaglied) wordt het weer tijd voor de improviserende vakman: lekker voluit vertellend, half improviserend, zittend op een hoge kruk, met af en toe een attribuut, een losse lap, maar vooral met veel praatplezier en verder niet veel meer dan dat…

De Liefde voor de Drie Sinaasappelen
Het verhaal over een rotjoch dat, noodgedwongen, uitgroeit tot een invoelende jonge man…

Wassilissa de Schone
Een verstoten meisje leert bij Baba Yaga wat het is om voor zichzelf op te komen en uit te groeien tot een bruisende volwassen vrouw.

 

Programma:
galerie open: 20.00 uur koffie, thee
aanvang: 20.30 uur voorstelling
einde: 22.30 uur (inclusief pauze), gelegenheid om het glas te heffen

Toegang is inclusief koffie-thee / drankje. Betalen aan de deur, geen pin.
In verband met het beperkt aantal plaatsen is reserveren nodig. Klik hier, o.v.v.’Godfried Beumers 24 dec 2018 Reservering’. Graag daarbij ook uw telefoonnummer vermelden.
LET OP: In Bottendaal is het betaald parkeren op straat van maandag tot en met zaterdag van 09.00 – 21.00 uur en op zondagen van 12.00 – 18.00 uur. Op de straateinden en het pleintje tegenover de galerie staan parkeermeters.

Deel deze activiteit:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter