Muziektheaterspektakel in de kapel van Sancta Maria in Hees’

Met de theatervoorstelling “Montparnasse” op 24, 25 en 26 mei presenteert Heart for Arts een waar verrassend muzikaal spektakel in de kapel van Sancta Maria in Hees. In het diepste geheim is met amateuracteurs, ensembles en solisten gewerkt aan een onderhoudend verhaal van Marjolein de Buijzer met diverse muziekstijlen van lichte muziek, klassiek tot wereldmuziek onder muzikale begeleiding van Anke Kuiper en Pieter van Leeuwen.

Montparnasse speelt in het tijdvak 5109 van onze blauwe planeet. Helaas een tijd waar door decennia van hoogmoedswaanzin en machtsmisbruik een wereld is ontstaan waar elke vorm van muziek ten strengste verboden is…Maar muziek zal er altijd zijn.

Professionals, amateurmusici en vrijwilligers werkten met evenveel élan en enthousiasme samen. Het plezier zal er bij de voorstellingen van hun af stralen. Het publiek wordt vast en zeker meeslepend verrast. Komt u ook?

Meer informatie en kaartverkoop via www.heartforarts.nl.

STICHTING HEART FOR ARTS werkt met partners in stad en regio de stichting aan de beste zang- en podiumkunsten met (semi-) professionele en ambitieuze amateurmusici. Deze laatste groep krijgt door de professionele begeleiding de ruimte voor creatieve expressie, persoonlijke groei en ontwikkeling.

“Van beter naar best en van willen naar doen!” Eduard Koekkoek vertelt hierover dat: “Samenwerking en organisatieontwikkeling zijn voor ons belangrijk, want draagvlak in de gemeenschap en gezamenlijke inspanningen maken de lasten nu eenmaal lichter.” Daarom zijn wij ontzettend blij met de steun van donateurs en vrijwilligers. Helpt u ons een handje?

Fotografie: Ton Gelsing

Deel deze activiteit:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter