Podium Kabam: nieuw platform voor Gelders talent

ARNHEM – Omroep Gelderland lanceert in samenwerking met PopPunt Gelderland en de Nieuwe Oost een gloednieuw platform voor Gelders talent: Podium Kabam. Loop je over van talent, maar ben je nog in afwachting van de echte doorbraak? Meld je dan snel aan.

Gelderland heeft vele ruwe diamanten: artiesten die geweldig goed zijn en op het randje staan van doorbreken. Omroep Gelderland laat deze diamanten stralen in Podium Kabam. Op het podium is ruimte voor een grote diversiteit aan acts: van dans, cabaret, muziek en zang, tot goochelen, acrobatiek of andere podiumverrassingen. Het gaat er niet om wat je doet, maar hoe je het doet.

Meedoen

Bezit jij over een groot podiumtalent en wil je dit graag aan een groter publiek tonen? Meld je dan snel aan via kabam@gld.nl. De eerste opnames zijn al op zaterdag 18 en zondag 19 mei en vinden plaats op de locatie van onze samenwerkingspartner De Basis (het oude Doornroosje in Nijmegen).

Volg het Gelders talent

De bijzondere kunsten van de talenten zijn te volgen via de kanalen van Omroep Gelderland. Volg Podium Kabam via Facebook, Radio Gelderland en onze website. Het YouTube kanaal gaat medio juni online en wordt dé verzamelplaats van alle optredens.
Vanaf september is de talentenjacht ook te zien op TV Gelderland.

Deel deze activiteit:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter