Roxeanne Hazes, The Teskey Brothers en Josh Ritter maken line-up StevenskerkLive compleet

Roxeanne Hazes brak door met haar Edison-bekroonde debuutalbum ‘In Mijn Bloed’, dat vooraf gegaan werd door de single ‘Ik Was Toch Je Meisje’. Sinds de release is het hard gegaan voor de zangeres. Zo werd ze verkozen tot huisband van De Wereld Draait Door, ontving ze een MTV Best Dutch Act nominatie en speelde ze met haar band door het hele land. Tijdens de Vierdaagsefeesten staat ze op dinsdag 16 juli in de Stevenskerk.
Ticket: € 16,50

Woensdag 17 juli is het aan The Teskey Brothers. Ze klinken als een jaren ’70 blues- of soulzanger uit Memphis, maar het zijn jonge twintigers uit een dorp net buiten Melbourne. Gewapend met een doorrookte whiskey-stem en een onweerstaanbare groove maken ze een rauwe combinatie van soul en blues, aangevuld met een vleugje southern-rock.
Ticket: € 16,50

Josh Ritter maakt de line-up van StevenskerkLive compleet. Deze Amerikaanse zanger en liedjessmid wordt regelmatig vergeleken met grootheden als Bruce Springsteen, Leonard Cohen en Bob Dylan. Ritter bracht onlangs zijn elfde album uit: ‘Fever Break’. Met zijn lichte en hese stem betovert hij donderdag 18 juli het publiek van StevenskerkLive tijdens Vierdaagsefeesten. Ticket: € 19,50

Eerder werd al bekend dat LUWTEN, Echo Collective plays ‘Amnesiac’, KOKOROKO en Lucky Fonz III optreden in de Stevenskerk tijdens Vierdaagsefeesten.

Bijzondere, intieme optredens van toonaangevende artiesten in de oudste kerk van Nijmegen, dat is het concept van StevenskerkLive.

Kaarten voor de nieuwe artiesten van StevenskerkLive concerten zijn vanaf zaterdag 13 april om 10.00 uur verkrijgbaar via vierdaagsefeesten.nl. Kaarten voor de eerder bevestigde namen zijn nog verkrijgbaar via dezelfde website. De ticketprijs varieert van € 15,50 tot
€ 20,00 inclusief servicekosten.

De komende periode wordt steeds meer programmering bekend voor de jubileumeditie van de Vierdaagsefeesten, het grootste evenement van Nederland. Deze vindt plaats van 13 t/m 19 juli 2019 in het centrum van Nijmegen.

Deel deze activiteit:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Meer Vierdaagsefeesten