Storyteller Special ‘Joni Mitchell ontsluierd’ met JP Den Tex, Paul De Munnik, Kees Prins e.a.

Op donderdag 25 april gaat gastheer JP den Tex in zijn spraakmakende reeks “Storyteller Specials”  op zoek naar het geheim achter de Canadese singer-songwriter Joni Mitchell. De reeks was eerder alleen te zien in het Betty Asfalt Complex in Amsterdam, maar strijkt nu eenmalig neer in de Thiemeloods in Nijmegen.

 

Samen met zijn muzikale gasten – Kees Prins, Paul de Munnik, Edo Donkers en Vera van der Poel – probeert JP het raadsel Joni te ontsluieren, niet alleen middels haar eigen tijdloze liedjes, maar ook die van haar muzikale minnaars, zoals David Crosby, Graham Nash, Leonard Cohen & James Taylor, just to name a few. Waarom blijft haar persoonlijkheid, ondanks al die kwetsbare, openhartige teksten, steeds in nevelen gehuld?

Centraal tijdens het concert in de Thiemeloods staan de mooie NL vertalingen en de warme chemie van het gezelschap. Drie van hen – Kees Prins, Paul de Munnik & JP den Tex – stonden al eerder samen op de planken. In 2009 toerden zij met de theatervoorstelling “Op Weg Naar Huis” door Nederland. Ook bij die gelegenheid vergrepen zij zich succesvol aan vertalingen van o.a. Bob Dylan, Tom Waits en Neil Young.

Kaartverkoop via: www.thiemeloods.nl | Toegang: € 19,50/€ 38,- combiticket diner + concert | Aanvang: 20:30

Deel deze activiteit:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter