‘t Hoogstraatje organiseert ‘t Winterstraatje

Vanaf 12 december organiseert Pannenkoekenrestaurant ‘t Hoogstraatje een ware winterbeleving in de verwarmde Winter Wonder Tent!

Winterkost Avond
Met z’n allen aan de stamppot! Met worst, een balletje gehakt, mosterd en natuurlijk jus en dat allemaal voor 9,- pp. Voor diegene die meer fan is van erwtensoep komt het ook helemaal goed. Voor 6,- pp. kun je lekker een soep kommetje volscheppen. Wel graag even reserveren van te voren!

Kids activiteiten
Let op kids, we gaan van alles doen. Je eigen sneeuwpop maken, kerstversiering voor in de boom, spelletjes middagen, schminken en een hardloopwedstrijd voor de sportieve jongens en meiden.

img_1637

Buurman en Buurmandag
Oh jongens wat spannend! Buurman & Buurman komen met hun kluskeet naar ons toe :) Ze hebben de keet leuk versierd met kerstlichtjes, er zijn filmpjes, kleurplaten, je kunt maskers maken, ze nemen het bellenblaas apparaat mee en jullie kunnen ook nog samen met ze op de foto. A je to!!

Pannenkoek proeverijtje
In dit proeverijtje kun je samen verschillende pannenkoeken proeven. Je maakt een keuze uit 15 verschillende pannenkoeken en wij bakken ze een voor een voor jullie. Zoveel personen aan tafel = zoveel pannenkoeken +1. Wel reserveren van te voren! Minimaal 3 personen per proeverijtje. Het proeverijtje kost 10,- pp excl. drankjes.

foto-1

 

Deel deze activiteit:Share on FacebookTweet about this on Twitter

Di 12 December 2017 - Zo 08 januari 2017

Tijd: 11.00 - 20.00

Kosten:

Meer informatie:

hoogstraatje.nl/

Pannenkoekenrestaurant 't Hoogstraatje

Hoogstraat 3, 5511 RT Nijmegen
Naar boven