THE B MACHINE

Disco funk en pop en klein beetje Rock ’n Roll

FB

Disco, Dance and Soul…and a little bit of Rock and Roll. Zo is de muziek van The B Machine het beste te omschrijven. Deze band, die in 2014 zijn 30-jarig bestaan viert is een begrip geworden in muziekland, in Nijmegen en verre omstreken! Een superstrakke blazers-sectie, een basis die staat als een huis en drie vocalen waarvan de dames het écht niet alleen van hun uiterlijk moeten hebben (wel leuk meegenomen voor zowel u als ons).

The B Machine maakt een feest van ieder concert; de muzikanten van The B Machiners staan erom bekend altijd veel lol op het podium te hebben! Met nummers uit vervlogen tijden, zoals van Chic, Rick James, Stevie Wonder, Prince, James Brown, Kool & The Gang, Tower of Power, The Jacksons en vele anderen. Maar toch zeker ook met hits van bijvoorbeeld Deelite, Bruno Mars en Mark Ronson, Daft Punk, Kraak en Smaak en Crystal Waters. Kortom, met lekkere muziek dendert deze tien-mensformatie door Nederland en soms daarbuiten, zoals bijvoorbeeld in Hurghada, Egypte.

The B Machine speelt veel op festivals, bedrijfsfeesten en soms bruiloften, maar is ook geregeld te zien en te horen in het ‘circuit’. Daar weten ze bijvoorbeeld op de Nederlandse Wijnfeesten, in De Heeren van Aemstel en op de Nijmeegse Vierdaagsefeesten over mee te praten. Altijd vergezeld van professionele geluids- en lichtmensen weet deze superband er steeds weer een daverend feest van te maken!

Are you ready to get sweaty ?!?

Deel deze activiteit:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter