The Elvis Concert 2018

‘This is as close as it gets!’ De originele muzikanten van Elvis Presley, waaronder drummer Bob Lanning en Jim Murray van The Imperials, brengen je de onmiskenbare Presley sound en alle hits van ‘The King.’ Samen met andere topmuzikanten en de 36-jarige ETA Dwight Icenhower maken ze er een fantastisch muziekfeest van voor jong en oud!

Volle zalen, lovende kritieken en een dolenthousiast publiek bewijzen het: dit is dé ultieme Elvis ervaring!

Het unieke aan deze show? Vrienden én originele muzikanten uit de band van Elvis maken hun opwachting. Bob Lanning bijvoorbeeld, die achter de drums zat voor 63 concerten van Elvis. Hij is onder andere te horen op het album “Elvis On Stage – February 1970”; Elvis’ beste live album ooit volgens vele recensenten.

Dwight Icenhower (U.S.A.) neemt de lead vocals voor zijn rekening. Hij is de beste Elvis tribute artiest wereldwijd. Zo won hij de officiële titel “The World’s Best Elvis” ondertussen vier keer op rij! En is hij namens Elvis Presley Enterprises de officiële ETA – Elvis Tribute Artist!

Verder is ook Elvis’ favoriete koorzanger Jim Murray van de Imperials erbij. Dit is een prachtige scoop, daar Jim al jaren niet meer in Europa geweest is. Jim is te zien in onder andere de concert film “Elvis – That’s The Way It Is” uit 1970. Jim deed talloze concerten samen met Elvis, maar ze werkten ook samen in de studio, onder andere aan “He Touched Me” uit ’72, dat met een Grammy Award bekroond werd.

Elvis zette de wereld op zijn kop met zijn vernieuwende rock ’n roll en losse heupen en scoorde met hits als ‘Heartbreak Hotel’, ‘Hound Dog’, ‘Can’t Help Falling In Love’, ‘My Boy’, ‘Suspicious Minds’ en ga maar door. Een unieke show voor Elvis fans en iedere muziekliefhebber! Op deze avond wordt het grootste rock icoon aller tijden geëerd.

The Elvis Concert 2018 maakt deel uit van een Europese tournee. Na elk concert krijgt het publiek de kans om de muzikanten te ontmoeten, vragen te stellen, handtekeningen te laten zetten of een selfie te nemen tijdens een meet & greet. Een unieke kans om kennis te maken met mensen die Elvis persoonlijk hebben gekend! Of, zoals een fan het stelde: “One handshake away from the King”.

Deel deze activiteit:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Ma 30 April 2018

Tijd: 20.00

Kosten: 24,50 / 34,50

Meer informatie:

www.stadsschouwburgendevereeni

Stadsschouwburg

Keizer Karelplein 32h, Nijmegen
Naar boven