The Ipaddies

Voorheen Bard & Company maar sinds kort The Ipaddies
DE traditionele Ierse folk band uit Gelderland.
Een wijnproeverij, receptie, privé feest of een Irish night in de pub. The ipaddies zorgen altijd voor een sfeervol optreden.
Het repertoire bestaat uit Iers/Keltische folk muziek variërend van meeslepende ballads tot pubsongs en meezingers van o.a. de Kilkennys, Christy Moore, en uiteraard de Dubliners.
Door de jaren heen hebben de ipaddies een repertoire opgebouwd van meer dan 80 Ierse en schotse songs en kunnen wij een avondvullend programma verzorgen.
The ipaddies (voorheen Bard&Company) bestaan sinds 2011 toen zanger Niek Hermsen en fluitist Rob Stemedrink een Iers folk duo zijn gestart. In 2014 sloot violist Camille Clason zich aan bij de band en in 2015 melde bassist Arjan Paans zich. In 2018 is ook violist Arjan Lamaker toegetreden en is de bandnaam gewijzigd naar “The ipaddies”.
In 2017 is de Cd “Playground” opgenomen in de PARS muziekstudio in Milsbeek. Deze Cd bevat 10 heerlijke Ierse songs waaronder Fields of Athenry, Dirty old town, Tell me ma, The lonesome boatman, Whiskey in the jar en Side by Side.
Voor meer informatie, het bestellen van de Cd of het aanvragen van een boeking, www.ipaddies.nl of mail naar info@ipaddies.nl

Deel deze activiteit:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter