Undercoversessie: Blondie • Roepaen Podium

Het concept van onze undercoversessies is inmiddels welbekend: artiesten uit veelal bekende Nederlandse bands, brengen in een speciaal samengestelde muziekformatie een spectaculaire ode aan ´de muzikale groten der aarde´. Kwaliteitscovers dus! De undercoversessie van deze week is een eerbetoon aan Blondie.

Blondie, de band met de aantrekkelijke, geblondeerde zangeres aan kop die in 1974 in New York werd opgericht. De band zou eerst Angel & The Snakes gaan heten, maar uiteindelijk werd het veranderd naar Blondie nadat er op straat naar de zangeres, Debbie Harry, ‘Blondie’ werd geroepen. De zogenoemde vrouwelijke versie van Ramones braken in 1978 door in Europa met het tweede album ‘Plastic Letters”. Begin jaren tachtig viel de band uit elkaar, maar eind jaren negentig maakte Blondie weer muziek. Blondie treedt tot heden nog altijd op. Bekende nummers van Blondie zijn Call Me, Heart Of Glass en Maria. De sessieleider van deze tribute is Jan Paul de Bondt (The Maureens).

De inloop voor deze sessie is om 21:00 uur en na afloop biedt onze huis-DJ je alle mogelijkheid om gezellig na te borrelen. Een ticket kost €10,- exclusief servicekosten in de voorverkoop en €12,50 aan de dagkassa.

Deel deze activiteit:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter