Wijchense Kastelendagen

Museum kasteel Wijchen en kasteel Hernen organiseren weer de Wijchense Kastelendagen, waarbij de hulp van de kinderen wordt ingeroepen om te spioneren op de kastelen van Hernen en Wijchen.

Emilia van Nassau wil vanuit haar kasteel in Wijchen graag weten hoe het kasteel er in Hernen voorstaat, terwijl Reyner van Wijhe zich zorgen maakt of zijn kasteel niet veel minder sterk is dan dat van zijn Wijchense buurvrouw. Tijdens de Wijchense kastelendagen worden er daarom spionnen gezocht om de kasteelbewoners te helpen. Ben jij die goede spion? Je kan het bewijzen tijdens de Wijchense Kastelendagen. Natuurlijk kun je ook beide kastelen bezoeken en verkennen, hoe spannend is dat!

Naar keuze kan gestart worden in kasteel Wijchen of kasteel Hernen. Je kan ook de ene dag het ene en de andere dag het andere kasteel bezoeken. Mocht je nu geen tijd hebben om beide kastelen te bezoeken, dan is het bezoek aan één van de kastelen ook de moeite waard. Op beide locaties zijn verschillende opdrachten, dus genoeg te doen en te beleven.

Prijs voor deelname, inclusief entree Kasteel Hernen en Museum Kasteel Wijchen: Volwassenen € 7,00 p.p. | Kinderen € 5,00 | Museumkaarthouders gratis

Voor meer informatie zie www.museumwijchen.nl of www.glk.nl/kasteel-hernen

Deel deze activiteit:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter