WILLIAM SMULDERS BAND & BORIS VAN DE LEK

Beste 4 daagse organisatie,

Is het mogelijk om de gegevens bij 18 Juli – Podium Samsonbar aan te passen?

William Smulders band speciale gast saxofonist Boris van de Lek

William Smulders laat zich – sinds zijn 12de! – inspireren door grootheden als Elvis Presley, Roy Orbison, BB King en Django Reinhardt. Zijn repertoire varieert van rock ‘n roll klassiekers en bekende evergreens.

William Smulders stond eerder op het hoofdpodium van de Nijmeegse Zomerfeesten, Top 2000 in Arnhem, Jazz in Duketown in Den Bosch, Geldredome in Arnhem, Paradiso Amsterdam en Roll ‘n’ Roll Street op Terschelling. In 2016 speelde William op de middenstip bij PSV die zojuist landskampioen was geworden. Ook was William te horen en te zien op radio en tv: radioprogramma Cappuccino, Giel Beelen, Radio en TV Gelderland, Radio 5, Radio.nl, de Tros Sterren Top 20. Daarnaast componeerde hij de leader van een tv-programma van TV Gelderland.

Om inspiratie op te doen, reist William in de loop der jaren regelmatig af naar Memphis, Nashville en New Orleans. In 2002 speelt hij in het café van BB-king: B.B. King Blues Club & Grill. Ook treedt hij een aantal malen op met Wanda Jackson. In 2009 neemt William samen met haar twee duetten op: “Let’s Have A Party’” en “Funnel Of Love”. Deze verschijnen op zijn cd-single “Whiskey Song”. In 2010 treedt William op met Chris Montez. In 2011 volgt zijn tweede cd waarop twee nummers staan die hij opneemt met Linda Gail Lewis, de zus van Jerry Lee Lewis.

Website: www.williamsmulders.nl

Deel deze activiteit:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter