Winterwandeling langs de nieuwe Nevengeul.

Wandelen, gidsen, muziek, borrelen

Winterwandeling langs de Nevengeul en de uiterwaard

Zin in een verrassende winterwandeling langs de Nevengeul? Trek uw stoute schoenen aan en loop op zondag 26 november of zondag 28 januari mee.

U krijgt gedurende dit ‘andere uitje’ een scala aan verrassende traktaties voorgeschoteld. We wandelen naar de Nijmegens nieuwste aanwinst; de Nevengeul. Natuurgids Jan Rijnders neemt ons via zijn fantastische verhalen mee naar het verleden en heden van de Waal, de natuur, het stadseiland, de Nevengeul en de uiterwaard. Tijdens een bijzondere stop bij Roosje van Ooij trakteert muzikant Johan Joosten ons op een mooi stukje accordeonmuziek. Uiteraard drinken we wat en er is heerlijke soep. Terwijl de zon in de Waal zakt, wandelen we via de Ooij terig naar Hotel Belvoir, een bijzondere wandelervaring rijker.

Ook meewandelen langs de Nevengeul?

Mee met dit andere uitje? Stuur een mailtje naar: dkrol@fo.nl met vermelding van naam en telefoonnummer. Kosten: € 15,00. (inclusief verrassing, exclusief consumpties), over te maken op NL80 INGB 0003072704 t.a.v. T.J.M. Krol onder vermelding van ‘Winterwandeling Nevengeul’ en de datum van deelname

Wanneer?

Zondag 26 november en zondag 28 januari (13.00 tot 16.30 uur).

Start en finish in Hotel Belvoir.

 

Deel deze activiteit:Share on FacebookTweet about this on Twitter

Zo 26 November 2017 - Ma 26 November 2018

Tijd: 13:00 - 17:00

Kosten: 15,-

Meer informatie:

www.hetandereuitje.nl

Hotel Belvoir.

Graadt van Roggenstraat 101 Nijmegen

Agenda

Zoek op datum

Naar boven